Brolægning skaber bedre brug af virksomheds matriklen

Med hjælp fra en dygtig og effektiv anlægsgartner, kan du optimere og tilpasse din virksomheds matrikel gennem professionel brolægning. Alt fra beplantning og pleje af grønne arealer, til anlægning af fortove, indkørsler og terrasser kan varetages af denne type håndværker. Hos erhvervsbrancher.dk har vi samlet de informationer der sikrer dig, at du finder den rette anlægsgartner til din virksomhed. Ligeledes hjælper vi gerne med at finde en fagmand, hvis du ønsker at få udført anlægningsarbejde. 

Hvad kan en anlægsgartner gøre for din virksomhed?

En anlægsgartner er en fagmand, der specialiserer sig i anlægning og optimering af haven og dine udendørs arealer. Alt afhængigt af den enkelte håndværker, vil arbejdet normalt være målrettet indenfor én af to arbejdsområder. Enten Grønne arealer, eller belægning. Dog er det lagt fra umuligt, at en særlig erfaren fagmand vil kunne assistere dig indenfor begge aspekter af faget. Dog kan du med fordel kontakte din anlægsgartner når du har en opgave omhandlende landskabskonstruktion til din virksomhed. Vi vil i de følgende afsnit gennemgå de mest almene og hyppige virksomhedsopgaver din anlægsgartner vil kunne varetage. Her vil vi gennemgå de fordele og værdier du vil kunne finde, samt hvornår du bør indgå et samarbejde med din anlægsgartner.

Belægning og Brolægning

Når det kommer til anlægsarbejde for din virksomhed, oplever vi flest henvendelser angående belægning, eller brolægning som det også kaldes. Disse opgaver tager udgangspunkt i at optimere din virksomheds udendørsarealer, og kan tage mange former og faconer. Alt fra anlægning af fortove foran butikkens indgang, til indkørsler til dine medarbejdere, og endda konstruktioner af stisystemer eller terrasser. Der kan være utallige grunde til at indgå et samarbejde med din anlægsgartner, og derfor bør du gøre dig nogle overvejelser, før du kontakter en fagmand.

Når du beder en anlægsgartner om hjælp med belægning, vil i sammen gennemgå dine behov, ønsker, tanker og ideer. Derefter vil din grund blive gennemgået. Her vil der være fokus på hvordan din belægning bedst implementeres. Alt afhængegigt af, hvilken type brolægning du har behov for, er der forskellige aspekter der med fordel bør overvejes.

Ønsker du for eksempel en ny terrasse, kan det være en god ide at overveje hvor på din grund den skal lægges. Ønsker du morgensol eller aftensol? Skal hele familien kunne nyde et godt måltid en lun sommeraften, eller ønsker du en terrasse i en unik og smuk afkrog, hvor du kan nyde en kop kaffe? Ligeledes kan materialerne belægning skal udføres i overvejes. Ønsker du et råt, moderne udtryk med betonfliser, eller drømmer du om et eventyrligt stisystem i klassiske herregårdbrosten? Søger du for eksempel en anlægsgartner i Fredericia til at hjælpe dig med din brolægning, kan vi anbefale Engelbreth Anlæg. Dette firma har gennem mere end 8 år udviklet og effektiviseret deres arbejdsproces, så du hurtigt kan få skabt alt fra terrasse til fortovet.

Uanset hvad dine behov måtte være, vil du med en dygtig anlægsgartners hjælp kunne optimere dine arealer, og få mere og bedre brug ud af dem.

Havearbejde

Den anden siden af anlægsgartnerens arbejde består af pleje og beplantning af haven og andre grønne arealer. Som erhvervsdrivende har du måske en tilknyttet have på matriklen. Grønne arealer er skønne, både som et sted hvor du og dine medarbejdere kan nyde sommersolen, men også for at assistere med at skabe en unik identitet og udtryk for din virksomhed.

Dog er det vigtigt, at denne flora vedligeholdes. Slå græsset ikke, eller vokser planterne sig for store og vilde, kan det give gæster og kunder et indtryk af, at din virksomhed ikke går op i kvalitet. Og har virksomheden ikke selv tiden til at varetage vedligeholdelsen af disse grønne arealer, kan du med fordel indgå et samarbejde med en anlægsgartner. Dermed er du sikker på at haven altid er velplejet, og udstråler kvalitet.