Elektriker i København

Elektriker

Som elektriker foregår meget af dit arbejde bag facaden. De fleste elektriske installationer er ikke synlige, men afgørende for, at samfundet og folks hverdag fungerer.

Du kan som elektriker installere og designe de elektriske installationer som fx lys og alarmsystemer, når der bliver bygget nye bygninger, eller når bygninger skal renoveres.

Elektrikere arbejder også med grønne løsninger som fx vedvarende energi, energioptimering og forbedret indeklima. Elektrikers opgaver er ofte, at installere og designe de elektriske installationer som fx lys, alarmsystemer, ledningsføre og kontakter.
De har også opgaver, som indgår i grønenergi. Det er vedvarende energi, energioptimering og forbedret indeklima.

Strøm kan også være livsfarligt i de forkerte doser, og forkerte installationer kan føre til risiko for brand og kortslutning. Det er derfor vigtigt, at du har forståelse for, at det er en professionel elektriker, som har helt styr på lovgivning og sikkerheden.

El-installatør

En el-installatør har bygget ekstra oven på sin elektrikeruddannelse og taget uddannelsen til installatør. Under uddannelsen til installatør vil du tilegne dig ny viden, der gør det muligt at løse nye former for opgaver. Dette vil inkludere, at man nu må arbejde med stærkstrøm. 

Det vil være muligt, at installere el i større anlæg, som f.eks. kan være et nybyg, hvor der skal installeres strøm i større mængder. Som el-installatør, påtegner man sig også planlægning og udførelsen af opgaven.

En elektriker skal tage en autorisationsprøve undervejs i uddannelsen. En bestået prøve giver autorisation, der er meget brugbar på arbejdsmarkedet. Elinstallatører skal nemlig have en autoriseret el-installatør ansat.


Som installatør er lønnen lidt bedre, arbejdsopgaverne er lidt anderledes, og man har bedre beskæftigelsesmuligheder.

Hvor finder jeg en elektriker?

Det er bestemt en god mulighed, at kigge på lokale elektrikere i nærområdet, så du spare penge på transport.
Hvis du finder en bestemt elektriker, anbefaler vi, at du kigger anmeldelser på Google og Facebook igennem. 

Dette giver en god overordnet fornemmelse af hvordan kunder har følt omkring deres udførte opgaver. Her har du mulighed for, at få 3 uforpligtende tilbud på en elektriker i København. Derefter vil du modtage tilbud, hvor du kan fornemme de forskellige elektrikere. 

Det er en god tryghed at vide, du ikke er bundet til tilbuddene. Hvis det ikke er gældende i din område, tilbyder de fleste elektrikere et gratis uforpligtende tilbud.

elektriker arbejde

Indhent et tilbud