LÆKKER FROKOSTORDNING TIL VIRKSOMHEDER

Med en lækker og sund frokostordning til din virksomhed, skaber du enorm værdi for dig og dine medarbejdere. Ikke nok med at du og dine kollegaer selv slipper for at tage madpakke med, kan du med den rette madordning faktisk tilbyde besparelser i madbudgettet. Da en kantineordning er en virksomhedsudgift, vil du og dine kollegaer undgå at betale moms af maden, og dermed sparer penge. Visse leverandører tilbyder endda prøvefrokost, så din virksomhed kan prøve maden inden en aftale etableres. Vi har hos erhvervsbrancher.dk samlet nogle af de vigtigste informationer du bør overveje, før du finder din frokostordning.

Hvad får du med i en frokostordning?

Præcis hvad en frokostordning består af, og hvad du kan forvente at få, kan væres svært at sige. Forskellige cateringsfirmaer tilbyder nemlig forskellige løsninger, og én firmafrokost vil derfor være anderledes end en anden. I visse tilfælde kan du endda finde madordninger der tilbyder, at tilpasse maden til dine behov. Her tages der forhold til specifikationer som halal eller veganske retter, så du kan være sikker på at alle vil kunne nyde din frokostordning til firmaer. Dog er der visse ting du stort set altid vil kunne forvente når du bestiller din frokostordning.

En varm ret med medfølgende tilbehør er fast inventar. Ligeledes vil der oftest også være en til to salater, pålæg og brød. Nogle cateringfirmaer har endda faste dage, hvor der vil komme kage eller noget andet til den søde tand.

Når du skal finde din frokostordning, bør du derfor undersøge de forskellige muligheder der tilbydes. Er der særlige forhold til kost i din virksomhed, bør du ligeledes se nærmere på, om der tilbydes madordninger der passer til dine krav og ønsker. Og er dette ikke nok, vil du og dine kollegaer ofte have mulighed for at tage det overskydende mad med hjem. Dermed skal der bruges mindre tid på indkøb, og der vil endda være besparelser at finde i madbudgettet.

Fleksibel madordning

At spise det samme mad hverdag kan godt blive kedeligt. Derfor finder du i de fleste frokostordninger roterende retter, så din virksomhed ikke vil skulle spise den samme ret to dage i streg. Dog vil du opleve, at visse retter vil gå igen. Disse vil ofte være det mad, der gennem tiden har modtaget den bedste feedback fra kunderne. Dermed vil du kunne have indflydelse på, hvilke retter du vil få serveret.

Ligeledes vil de salater der medfølger variere meget i typen og opbygningen. Ofte vil salaterne tage udgangspunkt i både velsmag og sundhed, så du og dine kollegaers kost bliver varieret. Søger du en sund, varieret og velsmagende frokostordning i København, kan vi for eksempel anbefale Madkonceptet. En frokostordning fra denne virksomhed tager udgangspunkt sund mad der ikke kun er godt for kroppen, men også er lækkert.

Og selvom maden selvfølgelig er det vigtigste i din frokostordning, vil du hos mange catere også opleve en vis logistisk fleksibilitet. Når du skal booke din madordning, kan tidspunktet hvor maden skal leveres på ofte selv kunne bestemmes og tilpasses til din virksomhed. Hvis der er en kultur for en senere frokost, vil der dermed være muligt at få leveret maden når du ønsker det.

Madordning

Bestil en prøvefrokost før du beslutter dig

En frokostordning til dit firma kan på papiret lyde lækkert, men det kommer i virkeligheden an på maden. Hos erhversbrancher.dk anbefaler vi altid, at du finder et cateringsfirma der tilbyder prøvefrokost. Ofte vil dette bestå af en gennemsnitlig frokost, så du og din virksomhed kan danne jer et reelt overblik over både kvaliteten og smagen. En prøvefrokost vil oftest bestå af en servering til alle beslutningstagerne i din virksomhed, men dette kan dog variere. Ønsker du at bestille en prøvefrokost? Eller søger du et firma til at varetage din frokostordning? Så kan du altid kontakte os. Vi samarbejder med nogle af landets bedste cateringfirmaer, så du kan være sikker på at finde en lækker frokostordning i vores netværk.