Holdtræning med kollegaer

Holdtræning med kollegaer

Kunne medarbejderne hos dit firma godt trænge til en holdtræning et par gange om ugen? Flere motionscentre er begyndt, at tilbyde holdtræning for firmaer. Der skal være plads til både, at have det sjovt med sine kollegaer, men også at have en seriøs træning.

Træn i fællesskab med dine kollegaer

Flere og flere virksomheder er begyndt, at tilbyde deres ansatte fitnessabonnementer, som deres ansatte skal benytte 2 gange om ugen. Det er bevist, at øget motion skaber mindre træthed, og at man bliver mere frisk. Vi ved alle hvor svært det kan være, at tage ned i fitnesscenteret alene. Det kan derfor være en afgørende faktorer for mange, at de kan gøre dette i fællesskab med deres kollegaer. Det kan også være, at man føler sig mere forpligtet til det, når det er noget, som ens virksomhed tilbyder.

Virksomhederne som tilbyder deres ansatte dette, vil også have mange fordele forbundet med det. Det er bevist, at øget motion skaber mere effektivitet, og mindre træthed. Det kan altså ses, at medarbejderne vil være mere motiverede og friske, når de møder ind på deres arbejdsplads.

Hvilke typer hold findes der?

Flere motionscentre tilbyder efterhånden deres kunder holdtræning. Der findes efterhånden mange typer holdtræning, og der vil som regel tilbydes noget til enhver smag. Der ses meget stor efterspørgsel efter holdtræning som boksning, cirkeltræning, zumba og meget mere. Der er altså noget til enhver smag, og muligheder for at gøre noget aktivt i fællesskab med sine kollegaer.

Find et fitnesscenter med holdtræning til dig og dine kollegaer

Hvis du og din virksomhed går og søger et motionscenter, hvor i sammen kan gå til fælles holdtræning et par gange om ugen, er der mange forskellige valgmuligheder. Det er dog ikke alle motionscentre, som tilbyder alle former for holdtræning. Hos Forever Healthy Fitness tilbydes der næsten alle former for holdtræning, så du og dine kollegaer kan udvælge det, som passer jer bedst. Det er her også muligt, at skifte imellem de forskellige hold, så du kan afprøve nogle forskellige muligheder. Der tilbydes gode og veluddannede trænere på hvert af de enkelte hold.