En TV inspektion giver dig svar

Står du altid det med samme problem, når det kommer til din kloak? Eller har du svært ved at lokalisere hvad problemet er, og hvor det befinder sig? Så har du behov for en TV inspektion. Når du render ind i problemer med din kloak, så er det vigtigt at problemerne udbedres så hurtigt som muligt. Ellers kan det hurtigt blive en dyr omgang for dig. Vi har lavet alt grundarbejdet for dig og samlet alt du skal vide om TV inspektion. 

Hvad gør en Tv inspektion?

Uanset hvilken type problem du måtte have med din kloak eller afløb, store som små, så skal du have fat i en autoriseret kloakmester. En kloakmester er uddannet i løse alle slags kloakproblemer. De er også udrustet med det rette udstyr til at finde ud af hvor problemet er, samtidig med at kunne give dig råd og vejledning til hvordan du løser problemet på den bedst mulige måde.  
 
En Tv inspektion undersøger eller laver eftersyn af din kloak. Det er dermed den mest effektive og den nemmeste måde for kloakmesteren at lokalisere problemet. Her føres et lille videokamera ned i din kloak, for at optage film og tage billeder af kloakkens tilstand. Den giver dermed en et indblik i om der skulle være brud på kloakrørene, om der skulle være nogle fejl og mangler, eller om der er spor af rotter. Når kloakmesteren ved hvad problemet er, kan du dermed få den bedste løsning på det og igen få en velfungerende kloak. 
 
Mistænker du din kloak for a være skadet eller tilstoppet? Så få svar med en Tv inspektion. 

Fordele ved en TV inspektion

Der går ofte lang tid i mellem man tænker på sin kloak eller sit afløb, før der er problemer med det. Og de problemer skal gerne løses hurtigt og effektivt.
 
Der er flere fordele, ved at inspicere din kloak med en TV inspektion. Du undgår blandt andet at gå og være usikker på, hvad der volder din kloak problemer. Du minimere også risikoen for, at skulle grave unødvendigt for at kunne lokalisere problemet – hvilket også vil være en stor omkostning for dig. En TV inspektion kan også sparer dig for en del penge, ved hurtigt at identificere og løse problemet, inden det er vokset sig for stort.  
 
En TV inspektion sparer dig dermed for en del penge, samtidig med at det er en minimal invasion af dit kloaksystem. Nemt og effektivt!
VVS arbejde

Hvornår har du brug for en TV inspektion?

En tommelfingerregel er, at du har brug for en kloakmester når der er problemer med dit afløb eller din kloak. Jo hurtigere du reagere, jo mindre er skaden.
Er der først kommet fugt nogle steder, kan det sætte gang i klædereaktion af andre problemer som rotter eller skimmelsvamp.

Er der en dårligt eller grim lugt fra din kloak eller afløb, har dit toilet svært ved at trække ordenligt ud eller kommer der mærkelige lyde fra kloakken, så er det helt klare tegn på, at din kloak er i problemer. Her kan en TV inspektion give dig svar på hvad problemet er, samt den bedste løsning.

En TV inspektion vil også anbefales, hvis du har et tilbagevendende problemet med din kloak eller afløb. Dette kan være grundet mulige skader på dit kloaksystem og det er derfor vigtigt at reagere hurtigt.

Hvad koster en TV inspektion

Det kan være svært at give en præcis pris, hvad en TV inspektion koster. Dog er det hverken tidskrævende eller dyrt at få foretaget. Det tager ofte ikke mere end et par timer at fuldføre og det er kun kloakmesterens timepris du betaler for. Timeprisen kan dog variere fra kloakmester til kloakmester.  
 
Det er dog vigtigt at have in mente, at kloakproblemer hurtigt kan forværres og det er derfor bedre for dig og din pengepung at komme problemet til livs hurtigst muligt. 

Vidste du at .....

Når du køber ny bolig, så har du selv ansvaret for at inspiceret kloakken. Sælger er nemlig ikke forpligtet til hverken at dokumentere eller oplyse køber om eventuelle kloakproblemer i tilstandsrapporten. Samtidig vil ejerskifteforsikringen heller ikke dække eventuelle skader, mangler eller fejl på kloaksystemet.

Derfor er det vigtigt at du også får kigget på kloakken, når resten af din kommende bolig gennemgås. 

En TV Inspektion hjælper dig til at lokalisere problemer i din kloak eller i dit afløb. Lær tegnene af kende og læs, hvordan en TV inspektion kan hjælpe dig af med dine kloakproblemer.