Styretøjsudmålere

Styretøjsudmålere

I dette blogindlæg kan du blive klogere på hvad en styretøjsudmåler er, og hvordan disse bruges til og måle om jeres dæk er sat korrekt på. Sporingskontrol og udmåling af styretøjet er en stigende service hos de danske autoværksteder.

Hvad bruges styretøjsudmålere til?

3D Styretøjsudmålere er et værktøj i vækstforbrug hos danske autoværksteder. Det skyldes, at man ved hjælp af 3D styretøjsudmålere kan udføre sporingskontrol og andre sporingsydelser. En sporing af styretøjet bør altid udføres efter, at man har udført sine reparationer på kundens bil. Udmålinger af styretøjet kan være med til, at give dine kunders biler: længere levetid på dækkene, mindre slitage på sliddele og bedre brændstoføkonomi.

Hvorfor er det vigtigt at udføre en styretøjsmåling?

En styretøjsmåling består af en sporing og en 4-hjulsudmåling, hvor man kontrollerer alle 4 hjul for om de er monteret korrekt i forhold til bilens styretøj. Hvis der er fejl på styretøjet kan dette være usikkert og farligt og køre med, og det kan medføre større fejl og skader på bilen, hvis ikke fejlen bliver udbedret.

Det er altså en god service, at kunne tilbyde sine kunder en styretøjsmåling således, at kunderne igen kan befærde sig sikkert på vejene. Det er dog også vigtigt, at den fagmand som sælger styretøjsmålerne er af stor viden om produktet. Det er en stor investering for dig som autoværksted, og det er derfor vigtigt, at der er mulighed for den rette rådgivning og vejledning.

Hvad koster et styretøjsmåling?

Priserne for en styretøjsmåler kan variere meget fra måler til måler. Der tilbydes mange forskellige modeller med forskellige egenskaber, og priserne kan derfor varierer fra alt mellem 10.000-50.000kr. I kan dog vide jer sikre på, at i som autoværksted hurtigt vil få god værdi ud af måleren, og vil få mere tilfredse kunder, som kører i mere sikre biler.

Anskaf styretøjsudmålere til dit autoværksted i dag

Hvis dit autoværksted står og mangler en styretøjsudmåler til, at forbedre jeres service og ydelse overfor kunderne kan i kontakte en professionel her. Det er vigtigt, at i er grundige i jeres research til og finde en professionel og erfaren mand, som har et stort kendskab til styretøjsudmålere. Det er en relativ stor omkostning, og der er derfor brug for den rette vejledning og rådgivning, hvis dette skulle blive nødvendigt.