Undgå middelmådige resultater

Forskellen på et tømrerfirma og en tømrermester

Når du skal udvælge en tømrer, eller en hvilken som helst anden håndværker, til at hjælpe dig med et byggeprojekt i din virksomhed? Så er det vigtigt at du vælger med omhu. Din virksomhed er en af de absolut vigtigste områder og aspekter af dit liv og hverdag. Og derfor ønsker du selvfølgelig at alt arbejde bliver udført korrekt. Det kan derfor altid betale sig at undersøge et håndværkerfirma nærmere, inden du beder dem om et tilbud.

Virksomhedstypen “Tømrerfirma” er ikke en beskyttet titel. Det betyder, at det ikke er et krav, at du er udannet tømrer for at starte sådan et firma. I teorien kan alle og enhver opstarte et firma, uanset uddannelse eller erfaring. Når du skal bruge en håndværker, er det derfor ikke nok,  at have et sådant firma. Ønsker du kvalitet, holdbarhed og korrekt udført arbejde, skal du derfor kontakte en mester i faget.

Skal du for eksempel have hjælp med tømrerarbejde, bør du derfor bede om hjælp fra en tømrermester. Mestertitlen fortæller at denne fagmand er udlært, og har nok erfaring, kendskab og indsigt i faget. Og dette vil kunne ses i det arbejde han udfører.

Kvalitet betaler sig

Ingen mennesker ønsker at betale mere end højest nødvendigt. Det kan derfor virke lukrativt at tage imod et billigt løsningsforslag. Og det ikke er umuligt at finde et erfarent tømrerfirma, der tilbyder deres hjælp billigt. Det er dog sjældent at du får høj kvalitet til en lav pris. I visse tilfælde kan det betale sig, at tage imod et sådan tilbud. At sætte et hegn op eller reparere en køkkenlåge kræver som sådan ikke forståelse for faget. Dog skal du, så snart din opgave omhandler et større projekt, begynde at overveje om et billigt tilbud er det rette valg.

Hos ufaglærte tømrerfirmaer har du ingen garanti eller sikkerhed for, om din tømrer rent faktisk har den nødvendige kendskab til faget. Og udføres arbejdet ikke korrekt, eller gås der på kompromis med kvaliteten af arbejdet eller materialerne, vil det være muligt at holdbarheden ikke vil være i top. Det kan betyde, at du skal have et andet tømrerfirma til at løse disse problemer. Og dermed ender du med at skulle betale mere i sidste ende. Yderligere vil arbejdet skulle udføres igen, hvilket betyder at der vil komme til at være håndværkere og byggerod på arbejdspladsen igen. Og for mange er dette ikke noget der vil glæde.

Flere muligheder

Det er ikke kun en fordel at indgå et samarbejde med en uddannet tømrermester på grund af kvaliteten. De mange års erfaring i faget gør også, at du vil have flere muligheder i selve arbejdet. Et erfarent tømrerfirma vil kunne arbejde sig langt tættere på dine ønsker og behov, end en ufaglært tømrer vil kunne. Du vil dermed ikke kun få udført arbejde af en højere kvalitet, men du undgår også at gå på kompromis med dine egne behov og ønsker.

Skal du for eksempel bruge en tømrer i Nordsjælland til at lave gulve i din virksomhed, kan vi anbefale Duemose. Dette firma har gennem tiden leveret fantastiske løsninger, og laver gulve i mange forskellige materialer. Du vil dermed kunne få lagt det helt rigtige gulv til dit arbejde.