Hvorfor er det vigtigt med de rette gardiner?

Mange tror at gardiner bare er gardiner. Dette er dog ikke sandt. Gardiner kan spille en stor betydning for hvordan din bolig fremstår. Gardiner er nemlig enormt vigtige, når det kommer til at skabe det ønskede udtryk i din bolig. Du har ligeledes muligheden for, at tilpasse dine gardiner for hvor gennemsigtige de skal være. Ved tætbebyggede boliger eller lejligheder kan det for eksempel være ekstra vigtigt, at man ikke kan se ind udefra.

Samtidig kan gardiner også være med til at skærme for solens stråler når de rammer fjernsynet forkert, og gør det umuligt at følge med i hvad der sker på skærmen. Gardiner er altså vigtige stilmæssigt, men også på den funktionelle plan.

Hvilke gardintyper findes der?

Der findes mange forskellige gardiner, som hver især kan afdække hver deres behov. Vi har herunder samlet nogle af de gardintyper der findes, og beskrevet hvordan disse fungerer godt.

Rullegardiner er den måske mest klassiske og anvendte gardintype. De er enkle, stilrene og meget praktiske. Du får automatisk ro og fred i hjemmet med rullegardiner. Rullegardiner er til dig som ønsker et moderne og stilrent udtryk i hjemmet, på kontoret eller et helt tredje sted. Rullegardiner fås i forskellige varianter, materialer, farver og mønstre som gør det nemt for dig og udvælge præcis den type du ønsker.

Mørklægningsgardiner er for dig der ønsker fuldstændig fred når dine gardiner er trukket ned. Mørklægningsgardiner fungerer optimalt for dig, som har brug for at få afskærmet dit privatliv fuldstændig. Denne gardintype kan de fleste steder tilpasses efter dine præcise mål således, at det passer perfekt til din bolig.

Lamelgardiner er den mere smukke og elegante gardinløsning. Lamelgardiner kan være med til at give din bolig et enkelt stilrent og tidsløst design. Lamelgardiner fås i mange forskellige farver og størrelser. Ligeledes kan lamelgardinerne tilpasses på præcis de mål som du har.

Der findes mange flere gardintyper i din tre udvalgte her, hvis ingen af disse lyder interessante nok for dig.

Kontakt en gardinekspert i dag

Går du med tanken om, at få udskiftet dine nuværende gardiner? Eller skal du bare have gardiner i din bolig? Hvis du ikke helt kan beslutte dig, hvilken du skal vælge, kan det altid være klogt at kontakte en professionel gardinekspert. På den måde kan du også blive guidet og vejledt i, hvilken type gardin der vil passe bedst til din bolig og hvorfor.