Find den rette gulvlægger til dit drømmeprojekt

Hvordan finder du den rette gulvlægger?

I dette blogindlæg finder du alt, hvad du har brug for at vide omkring erhvervsgulve. Du vil kunne læse om, hvad erhvervsgulve indebærer, og hvordan du finder den rette gulvlægger.

Hvad omhandler erhvervsgulve?

Erhvervsgulve dækker over en bredere vifte af ydelser, som omhandler gulve til erhverv. Under kategorien erhvervsgulve hører gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvbehandling, gulvpleje, og udskiftning af nuværende gulve. Der er en del store beslutninger, at tage stilling til, når man skal have udskiftet sine gulve. Dette indebærer valg af materiale, pris, og hvem, som skal være gulvlægger til at udføre arbejdet for en. Vi vil senere i indlægget tage et kig på, hvordan du bedst mulige tager disse beslutninger.

Hvilke overvejelser skal du have gjort dig omkring erhvervsgulve?

De væsentlige faktorer ved udskiftning af gulve er kvalitet, service, leveringssikkerhed, og garanti. Det er derfor vigtigt, at du som kunde har gjort dig nogle overvejelser, og har undersøgt hvilke udbydere, som findes. De fleste virksomheder benytter sig af landets største indkøbsforening Inbogulve. Det sikrer en stabil leverandør af gode produkter med høj kvalitetssikkerhed, og garanti.

Materialer der matcher det du søger

Du skal, som kunde gøre dig en række overvejelser, inden du beslutter, at gå med den ene leverandør frem for den anden. Der findes mange forskellige typer gulv som kan ligges. Det er derfor vigtigt, at du undersøger dette, og finder frem til hvilken kvalitet, og hvilket udseende, som dækker dine behov. Det kan variere meget fra firma til firma hvilket type materiale, som skal bruges til ens gulv. Den mest almindelige er trægulve. Det er dog for dig også muligt, at gå med flisegulve, klinkegulve eller noget helt tredje, som dækker de præferencer du, og din virksomhed må have.

Forhold at tage hensyn til

Der vil også være en række forhold, som du skal tage stilling til ved udskiftning af gulv. Ved tilbygning eller nybygning vil du være frit stillet i valg af materialer, da der ikke er nogle særlige forhold, at tage hensyn til. Det skal herved også tages med i overvejelserne, om der skal indføres gulvvarme i gulvet. De fleste vælger, at tilføje dette, da det i et fremtidig salg vil være en positiv faktor for køber.

Hvordan vælger du den rette gulvlægger til dit drømmegulv? ​

Det kan være svært, at tage afgørende stilling til hvem man skal vælge, som gulvlægger. Det er derfor vigtigt, at man som virksomhed har forventningsafstemmt en præcis plan over, hvor man vil ende med projektet. Det er en stor beslutning, og de fleste kan være enige om, at det helst er noget, som skal fungere i første omgang, og ikke skal laves om løbende i processen.

 Dette betyder altså, at man, som huskeregel ikke bare må udvælge den første, fordi at de er den billigste. Det kan i den lange ende vise sig, at blive langt dyre end forventet. Det kan skyldes, at gulvet er fejlagt.
Men hvad er det så, at du som virksomhed skal kigge efter, når du skal udvælge den rette mand til, at udføre arbejdet?

Tømrergulve

Vurdering af firmaer

Først og fremmest kan det være klogt, at tage kontakt til nogle forskellige firmaer. Her skal det vurderes som kunde, hvordan firmaet agerer overfor jer. Det er vigtigt, at de giver professionel rådgivning, og er serviceminded overfor dig som kunde.

Vurdering af tilbud

Du kan også klogt anvende siden 3byggetilbud. Her indtaster du selv den plan, som du har for dit kommende gulv. Du vil efterfølgende, indenfor kort tid, blive kontaktet til en uforpligtende samtale omkring tilbud og pris. Der kan være store differencer på priserne. Prisændringerne afhænger af, hvor i landet du befinder dig, hvilken gulvtype du skal have, og hvor mange kvadratmeter du skal have dækket.