Gode råd til hvordan du finder den rette samarbejdspartner

4 gode råd om ejendomsservice

I dette blogindlæg finder du alt, hvad du har brug for at vide omkring ejendomsservice. Du vil kunne læse om hvad ejendomsservice indebærer, og hvordan du finder den rette samarbejdspartner.

Hvad er ejendomsservice, og hvilke forskellige typer arbejdsopgaver findes der? ​

Ejendomsservice er et begreb, som dækker over en bred vifte af erhvervsydelser til enten din forening eller virksomhed. De fleste ejendomsservice virksomheder tilbyder hjælp indenfor pasning af grønne arealer, erhvervsrengøring, trappevask og/eller vinduesvask. Der vil under ejendomsservice også være mulighed for, at hyre en vicevært til små opgaver, som skal løses i jeres hverdag. Alt afhængig af hvilken type hjælp, som din virksomhed står, og mangler vil der være mulighed for professionel hjælp. Det vil være personale, som har faglige kompetencer, samt teknisk specialle indenfor lige netop det område, som du har behov for, at få dækket. De vil stå klar til rådighed, og udføre den bedst mulige service for dig.

Sæt pris på den renlige hverdag - din forretning/forening fortjener det​

Om det er små vicevært opgaver, rengøring af opgange eller vinduesvask, så ved vi alle, hvor øv en følelse det er når disse ting ikke spiller, i vores bolig eller på vores arbejdsplads. De fleste personer får mere overskud, og positiv energi ved, at disse ting fungerer, og er i orden. Der skal selvfølgelig altid være fokus på kvalitet, særlige evner til effektive procedurer, og en god service skal udføres ordentligt overfor dig som kunde. Det er vigtigt for jer som virksomhed, at have en forretning, som fremstår professionel. I de fleste virksomheder vil der være kundebesøg fra tid til tid, og man kan derfor ikke have en forretning, som ser uprofessionel ud. Mange kan formentlig ligge kende til hvad man synes om et rodet, og uprofessionelt kontor. Ligeledes vil man som kunde gerne komme ind til noget, som fremstår rent og professionelt. Toiletterne og andre ting, som kunderne kan benytte skal ligeledes fungere. At have ansat en ejendomsservicevirksomhed kan sikre, at jeres virksomhed fremgår imødekommende og professionel.
Det kan være svært, at vurdere hvilke ejendomsservicevirksomhed, som man skal vælge til at udføre det job, som man har brug for hjælp til. Det er vigtigt fra start, at man sætter sig ind i, at hyre de bedste fagfolk til at løse det problem man, som forening eller virksomhed står overfor. Men hvordan finder du så den rette person til løsning af disse opgaver?

Undersøg markedet​

En fin start er, at læse anmeldelser, og reviews fra tidligere kunder. Dette er med til, at indsnævre søgefeltet af muligheder. Herefter kan man aktivt selv tage kontakt til virksomhederne, og se om den rette forbindelse mellem jer, og firmaet eksisterer. Hvis forbindelser er der så skal i finde frem til, hvordan det fremtidige samarbejde skal foregå.

Hvem skal du vælge?​

Det er vigtigt som virksomhed, at man ikke bare udvælger den første man støder på. Der skal forventningsafstemmes om hvad det er man forventer af en kommende samarbejdspartner. Hvilke kriterier skal samarbejdspartneren opfylde, og hvilket mål er det vi, som virksomhed har som skal løses. Det er som virksomhed eller forening relevant, at finde en samarbejdspartner, som er nærværende og engageret i projektet. Der skal altid være en god dialog mellem kunden og sælgeren, således at begge parter er enige, og har planlagt klare retningslinjer omkring samarbejdet. Dette sikrer, at der ikke vil opstå unødvendige uoverensstemmelser tidligt i processen for dig, og din virksomhed. På den måde sikrer vi det bedst mulige samarbejde mellem jer som virksomhed, og det firma som i ansætter til opgaven.