Tømrer firma i Brøndby

Står du og skal i gang med et projekt i boligen, haven eller andet? Så kan du læse om, hvordan du finder den helt rigtige tømrer til din opgave.

Hvilke opgaver klarer en tømrer?

Tømreren kan i princippet lave alt træarbejde på bolig- og erhvervsbyggeri. Tømreren udfører ofte de grovere trækonstruktioner i forbindelse med husbyggeri, renovering, tilbygninger og ombygninger. 

Hvis du i dette tilfælde skal have lavet en tilbygning som terrasse, vil en tømrer udfører skelettet. Tømreren opstiller og monterer brædde- og pladebeklædninger og opsætter gipslofter, skillevægge og andet. Hvis du skal rumopdele, lave nye lofter eller andet i gips, vil en tømrer klare opgaven.

Vælg et bæredygtigt tømrer firma

Ønsker du, at gøre en fordel for klimaet? Tømrer kan ved benyttelse af FSC godkendte materialer, bygge mere bæredygtigt, med et mindre klimaaftryk. 

Dette betyder ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten eller resultatet, der er blot et mindre klimaaftryk, ved brug af disse materialer. Vi ved, at Moesby Byg, benytter bæredygtig FSC godkendte materialer, som stiller dem et foretrukket valg af tømrer i Brøndby

Tømrer arbejder i gang med at lave tilbygning

Valg af tømrer til din opgave

Står du til, at sætte gang i det nye byggeprojekt nu? Så er det vigtigt, at du finder den rette professionelle tømrer i Brøndby til opgaven.
Det er vigtigt, at få lagt en overordnet plan for hvad du har brug for.

 Ofte kan det være, at du har senere hen for brug for hjælp af en murer eller elektriker. Lad os f.eks. tag udgangspunkt i, at du gerne vil have en nyt køkken sat op, og det kommer til at stå anderledes end nu. 

Der vil helt sikkert være noget el-arbejde, som skal rykkes rundt på. Det er bare altid en god ide at tænke over, så udgifterne ikke kommer som et chok. 

Læs op på den virksomhed som du ønsker skal udføre arbejdet. Der kan findes en masse anmeldelser af tømrer på nettet. Læs om et par stykker og vælg den tømrer, som din mavefornemmelse vælger. 

Find en tømrer med flere års professionel erfaring, som leverer kvalitets løsninger. Vores erfaring lyder på, at kvalitet kan svare sig. Det nytter ikke, at få det lidt billigere, hvis det alligevel ikke holder.

 Betal prisen for et flot og holdbart stykke håndværk, som varer i mange år. Tømrer tilbyder ofte et uforpligtende tilbud, gør gerne brug af dette. 

Der vil ofte være en mulighed for at sende billeder og ønsker, så dine ønsker kan blive opfyldt.