totalentreprise

Hvad er totalentreprise?

En totalentreprise er en entrepriseform, hvor den samme entreprenør står for både planlægning og udførelse af byggeprojektet. En Totalentreprenører har både arkitekter, ingeniører og konstruktører til rådighed, da virksomheden skal kunne håndtere alt der indgår i processen. En totalentreprise er helt overordnet en aftale om at udføre et stykke arbejde til en aftalt pris. Når man taler om totalentreprise opgaver, er det typisk indenfor bygge- og anlægsbranchen. Her er de aftalte parterne en kombination af en bygherre, en entreprenør og eller håndværker.
Totalentreprenør

Hvad er en Totalentreprise opgave?

En totalentreprise opgave kan både være en mindre opgave som udskiftning af et vinduesparti eller få et skur bygget. Det kan også være en større opgave såsom opførslen af en jernbane, en kontorbygning, eller hotel. Ved mindre opgaver vil bygherren normalt indgå aftaler med en almindelig håndværker. På større projekter vil bygherren normalt kontakte en totalentreprise virksomhed. En entreprenør eller en totalentreprise er med andre ord en person eller virksomhed som står for udførelsen af håndværksmæssige opgaver. Dette kan foregå indenfor både den private sektor og indenfor erhverv.

Hvad koster Totalentreprise service?

Når græsset mangler at blive slået, eller hækken trænger til at blive klippe, er det en totalentreprise opgave.

Mangler du at få støbt fundamentet til det nye hus, er det en totalentreprise opgave.

Dette gælder alle type opgaver indenfor håndværk m.m.

Nu tænker du sikkert at en entreprenør er en dyr affære. Dog behøver det ikke være tilfældet, når vi snakker entreprisearbejde. Det er helt normalt at en totalentreprise virksomhed, skal have det samme i løn, som en standard håndværker.

Prisen på en entreprenør ligger som regel på omkring 650 kroner i timen.

Der kan dog være stor forskel på, hvad totalentreprise arbejde kan komme til at koste. Det afhænger af opgavens størrelsesform, og længden på dit projekt.

Bliver der brug for større maskiner til en opgave skal du regne med at prisen bliver højere. Når flere entreprenører skal udføre en opgave, eller der skal bruges tunge maskiner bliver det hurtigt en dyr fornøjelse.

Vælg den rette entreprenør

Når du skal finde den rette entreprise virksomhed, er det vigtigt at vide hvilke krav du har til projektet.

Start med at undersøge forskellige totalentreprise virksomheder i dit nærområde. Få en idé om deres kompetencer og erfaringer gennem referencer, anmeldelser, tidligere projekter, m.m.

Når du har fundet en potentiel samarbejdspartner, skal du være klar over dine specifikke behov.

Skal dit projekt forløbe sig så let så muligt, er det vigtigt at kommunikere tydeligt. Dvs. at du skal gøre det klart hvad du ønsker fra start til slut.

Dette vil hjælpe dig med at vælge den rette totalentreprise virksomhed. Tjek op om de kan opfylde dine krav og ønsker.

Kig altid på omkostningerne og tidsrammerne for deres tilbud. Husk på at de billigste ikke behøver være de bedste. Tjek tilbuddet igennem.

Endelig er det vigtigt at tage sig tid til at vælge den rigtige totalentreprise virksomhed. Find en firma som kan matche dit budget. Undgå at træffe forhastede beslutninger under processen.

Vælg en entreprenør, der er villig til at besvare alle dine spørgsmål. På den måde får i den bedste start på jeres samarbejde.